Glasbewassing
& Gevelreiniging

Schone ramen dragen bij aan een frisse uitstraling van uw bedrijfspand. Professionele glasbewassing is één van onze specialiteiten. Schoonmaakbedrijf Qleaning werkt met glazenwassers die snel en vakkundig een hoge kwaliteit glasbewassing leveren. Onze glazenwassers weten hoe het glas goed en efficiënt gewassen moet worden, zodat uw ruiten weer goed en streeploos schoon zijn. Het zijn professionals, die net zo makkelijk omgaan met een ladder als met een hoogwerker en uiteraard ook weten welke veiligheidsvoorschriften gelden.

Voordat onze glazenwasser zijn ladder bij u neerzet, maken wij heldere afspraken over de te leveren diensten. Wij maken graag afspraken op contractbasis voor het periodieke onderhoud van uw ‘glaswerk’. Wij werken snel, stipt op tijd en zijn uitgerust met alle mogelijke professionele materialen. Bevindt (een deel) van uw ramen zich op moeilijk bereikbare plaatsen? Geen probleem! Schoonmaakbedrijf Qleaning levert niet alleen werk ván hoog niveau, maar indien nodig ook óp hoog niveau.

Gevels (maar ook trappenhuizen en hekwerken) worden vaak ontsierd door algen en andere aanslag. Als wij uw gevel reinigen dan verwijderen wij met behulp van de modernste technieken al het vuil van uw pand. Ongeacht of het gaat om organisch materiaal, graffiti of andere aanslag; wij kiezen de juiste reinigingstechniek om uw pand weer te laten stralen. Met het verwijderen van alle aanslag dragen we niet alleen bij aan het onderhoud van uw behuizing, maar zorgen we ook voor een nette aanblik van uw zaak.