Schoonmaak
onderhoud

Schoonmaak is de core business van ons bedrijf. Onze grootste uitdaging is om u elke keer weer te verrassen met een schoon en opgeruimd bedrijf. Het team van Qleaning is goed opgeleid, betrouwbaar en initiatiefrijk. We zorgen er niet alleen voor dat uw bedrijf of instelling er weer tiptop uitziet, maar staan u ook terzijde met adviezen en planning van werkzaamheden. We denken mee over efficiëntere manieren van werken en proberen zoveel mogelijk verbinding te zoeken tussen u en ons. Wij werken doelmatig en onze medewerkers maken gebruik van milieuvriendelijke materialen. Uw schone zaak is ons goede doel!

Hoe nu verder?

Tijdens het intakegesprek geeft u aan wat uw wensen en eisen zijn met betrekking tot de complete schoonmaak en bijzonderheden worden hierin opgenomen. Vervolgens gaan wij aan de slag om een plan op maat te maken. Perfect passend bij uw bedrijf. Pas wanneer we beiden tevreden zijn, is er sprake van een samenwerking.

Ons team streeft ernaar bij elk bezoek de gemaakte afspraken na te komen. Mocht er onverhoopt een keer wat misgaan, dan is een enkel telefoontje voldoende om een afspraak te maken met onze objectleiding. Uw vraag wordt binnen 24 behandeld en opgelost. Wij zijn pas tevreden wanneer u dat bent.