Het team van Qleaning en vaste partner Clean Up Facilities hadden afgelopen week een heerlijk wasdag bij het Stadhuis van Deventer. Deze mooie foto getuigt van het teamwerk.

Eigenaar Qleaning, Anajah Quentin, kijkt trots terug: “Het was heerlijk om weer een dag op de werkvloer mee te mogen werken en te knallen als vanouds. Wat heb ik genoten! Ik ben ontzettend trots om te zien wat voor super team er staat! Wij en het team van Danny Suk hebben vandaag heel wat meters glas mogen wassen in het stadhuis van Deventer.”

Extra blij werd Anajah van het feit dat hij met twee nieuwe collega’s van Qleaning mocht meewerken. “Mohammed helemaal rechts op de foto en Adam (de derde van rechts) zijn sinds een paar maanden bij ons in dienst. Ik ben trots op onze leermeester, want wij vinden het belangrijk dat onze leerling glazenwassers het echte vak nog leren, dus een hoop meters maken op de traditionele wijze en lekker oefenen op de ladder. Wat fijn om te zien dat die mannen een topkwaliteit neerzetten, waarin elk raam netjes gewassen werd en dat ze daarnaast zelfs al een lekker tempo hebben.”