Schoonmaakorganisatie Qleaning uit Deventer blijft verantwoordelijk voor de glasbewassing van het stadhuis van de gemeente Deventer en Olst-Wijhe. Onlangs werd een overeenkomst voor vier jaar getekend.

Qleaning was al zes jaar de aangewezen partij voor de glasbewassing van het Stadhuis van de gemeente Deventer. Omdat het contract in augustus 2022 afloopt, was de gemeente verplicht om een nieuwe aanbesteding uit te schrijven. Qleaning directeur Anajah Quentin: “Normaliter doen wij niet mee in aanbestedingen, maar de kans krijgen om zo’n mooie opdrachtgever te kunnen behouden, die laten we niet voorbijgaan.”

Spannend

Tot op het laatste moment was het niet duidelijk dat Qleaning als winnaar uit de bus zou komen. Quentin: “We hadden een ontzettend mooie aanbieding geschreven waarin precies stond hoe we werken, wat we belangrijk vinden en waar we voor staan. We hadden alles ingezonden en de spanning was te snijden. Ook omdat een ander collega schoonmaakbedrijf die ik hoog heb zitten meedeed aan deze inschrijving.”

Minimaal vier jaar

Uiteindelijk werd de opdracht gegund aan Qleaning. Er werd een overeenkomst afgesloten voor minimaal vier jaar met maximaal drie verlengingsopties van één jaar. Quentin: “Als geboren en getogen Deventernaar ben ik trots dat we het het prachtige stadhuis van Deventer mogen wassen!”