EEN BLINKEND SCHOON IN- EN EXTERIEUR
BIJ QLEANING WETEN ZE DAT HORECA MEER NODIG HEEFT DAN EEN ‘DOEKJE ER OVERHEEN’


Wie een avond bij Jackies heeft doorgebracht weet: zij gaan voor een onvergetelijke ervaring. Service, sfeer en smaak staan centraal bij het voltallige team. Onderdeel van deze onuitwisbare indruk is natuurlijk een blinkend schoon in- en exterieur. En dat is sinds een aantal jaar de verantwoordelijkheid van Qleaning. We spreken met eigenaar Michaël Hoeksema over deze samenwerking.

GELIJKWAARDIGE PARTNERS
“We kenden Anajah vanuit de zaak. Hij kwam regelmatig eten en het contact was altijd goed. Toen wij besloten om ons volledig te richten op de restaurants en in mindere mate op de ‘randzaken’, waren we op zoek naar een schoonmaakpartner. Qleaning zat op dat moment, net als wijzelf, in de groeifase, waardoor dat voelde als een gelijkwaardige partner. In eerste instantie zijn ze gestart met twee dagen schoonmaken, maar al snel is dat overgegaan op de dagelijkse schoonmaak voor alle restaurants.” 

“We zijn gelijk opgegaan; ieder in ons eigen expertise. Dat voelde en voelt goed!”


GRONDIGE SCHOONMAAK
Dat het horeca is en geen kantoor, vraagt om een bepaalde expertise. Etensresten, gemorste frisdrank: dat krijg je niet weg, door er simpelweg een doekje overheen te halen. “Daar zijn zij in het begin ook tegenaan gelopen, maar inmiddels is de schoonmaak goed op de rit. Glasbewassing, sanitair, houtwerk… Van boven tot onder en zowel buiten als binnen; alles wordt aangepakt door zijn team. Daarnaast voeren zij twee keer per jaar een dieptereiniging uit. Hierbij worden bijvoorbeeld de koelingen, vaatwassers en keukenapparatuur grondig schoongemaakt.”

 

“Twee keer per jaar wordt, letterlijk, alles uit de kast getrokken voor een blinkend schoon resultaat!”


BIJNA ZELF AAN DE SLAG
“Wat ik vooral heel fijn vind, is dat ze servicegericht zijn, zaken op willen lossen en dat ze bereid zijn om te leren. Juist omdat wij 7 dagen per week geopend zijn, is het soms wat lastiger. Dat vraagt om flexibiliteit. Dat daar gehoor aan wordt gegeven en dat ze echt bereid zijn om op te lossen en te leren van ‘fouten’, dat vind ik heel fijn.” Een ander pluspunt vind Michaël het team. “Het is écht een leuk team. Enthousiaste, vrolijke mensen. Als ze binnen komen lopen, krijg je bijna zin om zelf aan de slag te gaan. Bijna dan he… iedereen zijn vak.” Het mag duidelijk zijn. Jackies is dik tevreden over de samenwerking en zou Qleaning van harte aanbevelen.